Pimara Oy
yrityksenä

Maanrakennuksen ja kunnossapidon moniosaaja.

Hoidamme monipuolisesti maanrakennustyöt ja maa-aineskuljetukset, sekä rakennamme ja pidämme siistinä ja turvallisina puistot, kaupunkialueet, kiinteistöjen ulkoalueet ja tiet. Joustavasti ympäri vuoden.

Meihin voit luottaa

Olemme luotettava ja vakaa yritys. Meihin luottavat vuosien yhteistyöllä niin kunnat, yritykset, taloyhtiöt kuin kotitaloudet. Sovimme kaikesta aina kirjallisesti ja sovittu pitää niin aikataulullisesti kuin kustannuksiltaan.

Monipuolisuus on valttimme

Meillä on vuosien kokemus vaativista maanrakennus- ja kiinteistönhuoltotöistä, mutta autamme samalla asenteella ja tinkimättömällä laadulla myös pienemmissä tehtävissä. Palvelemme pääasiallisesti Pirkanmaan alueella: Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala ja kaikki ympäristökunnat.

Osaava ja palveleva henkilökunta

Käytössäsi on ammattitaitoinen ja aidosti palveleva henkilökunta. Laadun lisäksi huolehdimme myös työturvallisuus- ja ympäristöasioista.

Moderni kalusto

Moderni kalustomme kattaa kaiken vaativaan ja tehokkaseen ympärivuotiseen maanrakennukseen ja kiinteistönhuoltoon, asfaltointia lukuunottamatta.Meihin luottavat esimerkiksi

Haluatko tietää lisää kuinka voisimme auttaa?

Toimitusjohtaja
Vesa-Matti Mäkinen
0400 779 120

Seuraa meitä:

Pimara Oy FacebookissaPimara Oy Instagramissa

Maanrakennuksen ja kunnossapidon moniosaaja.
© Pimara Oy 2022