Työpaikat

Työnjohtajia maanrakennustöihin

Etsimme ammattitaitoisia henkilöitä Pirkanmaalle maarakennuksen työnjohtotehtäviin. Työturvallisuus on sinulle tärkeä, omalla esimerkilläsi varmistat työn turvallisen toteutuksen. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu kenttätyönjohdon tehtävät, suunnittelu, tarjouslaskenta sekä raportointi. Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus. Työtehtävät ovat vakituisia.

Työnjohtajia tienhoitoon

Etsimme ammattitaitoisia henkilöitä Pirkanmaalle maanteiden hoitourakoiden työnjohtotehtäviin. Vastaat työnjohtajana alueurakan laadukkaasta toteuttamisesta. Työturvallisuus on sinulle tärkeä, omalla esimerkilläsi varmistat työn turvallisen toteutuksen. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu kenttätyönjohdon tehtävät, suunnittelu, tarjouslaskenta sekä raportointi. Työ sisältää monipuolisia talvi- ja kesähoitotöitä tiestöllä. Tehtävät sisältävät varallaoloa päivystysluonteisesti.
Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus, kuten yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, ympäristö- tai konetekniikan tai liikennealan tutkinto ja/tai maanteiden tai katujen ympärivuotista työnjohtotasoista hoitokokemusta. Tehtävät ovat vakituisia ja työt alkavat viimeistään 15.9.2021.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, jossa arvostetaan omaa henkilökuntaa sekä vahvaa ammattitaitoa ja vastuullista toimintaa.

Jos haluat kuulla lisää tehtävistä, ota yhteyttä:

Vesa-Matti Mäkinen 0400 779 120,vesa-matti.makinen@pimara.fi
tai Petteri Ukonjärvi 040 531 2002, petteri.ukonjarvi@pimara.fi

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haemme uusia tekijöitä myös seuraaviin tehtäviin Pirkanmaan alueelle:
– Kaivinkoneenkuljettajia
– Maanrakennustyöntekijöitä
– Kiviasentajia
– Kiinteistöhuoltajia
– Kasettiauton kuljettaja asfalttimassan ajoon

Kerromme mielellämme lisää

Seuraa meitä:

Pimara Oy FacebookissaPimara Oy Instagramissa

Maanrakennuksen ja kunnossapidon moniosaaja.
© Pimara Oy 2021